Győri Első Lions Club - Vállalkozói est

2018. november 9-én, immáron 23. alkalommal rendezte meg a Győri Első Lions Club Győr városának egyik legjelentősebb közéleti eseményét, a "Vállalkozói est"-et. A rendezvényen jelen volt dr. Chrabák László kormányzó, illetve dr. Kemény Dénes, a magyar vízilabda válogatott volt szövetségi kapitánya.

dr. Kemény Dénes nemcsak a három olimpiai aranyérem megszerzéséről, hanem a csapatszellem, a jó stratégia fontosságáról is beszélt. Dr Chrabák László, a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, köszönetét és elismerését fejezte ki nemcsak az est szervezőinek, az Első Győri Lions Club tagjainak, hanem valamennyi győri lionnak, akik a közel 100 fős létszámukkal, munkájukkal, az egyik legerősebb bástyája a hazai lion mozgalomnak.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Győr Első Lions Club

Adószámunk:

Számlaszám:


cím: 0 ,

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba