Charter Night-évforduló I. - 32 éves lett az Első Győri LC

Megalakulásunkat az olaszországi Lions Club Portogruaro segítette. A kapcsolat szponzor klubunkkal szoros és gyümölcsöző, amelyet barátságok és üzleti kapcsolatok is erősítenek. Számos esetben ünnepeltünk együtt az olaszországi Portogruaroban és Magyarországon egyaránt, főként a kerek évfordulókon.
 
 
Az idei, 32. Charter Night-nak az elegáns Esterházy-palota adott otthont, melyen Hégely Péter, a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója is megjelent.
 
Molnár János elnök idézte fel klubunk történetének fontos mérföldköveit:
 
Az első adománygyűjtő akciónk egy jótékonysági bál volt.
 
A régió klubjai közötti kapcsolatokat segítettük közös rendezvényekkel, tevékeny szerepet vállaltunk új klubok alapításában.
 
1993-ban életre hívott Alapítványunk célja a vakok és gyengénlátók, a tartósan súlyos fogyatékossággal élők és családjuk támogatása.
 
1995-ben alakult meg a Győr LEO Klub, mely a város civil életének aktív ifjúsági közössége.
 
A Jótékony Vállalkozók Estje klubunk legnagyobb, legeredményesebb adománygyűjtő akciójává vált.
 
A Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzói tisztét két klubtagunk is betöltötte: Dr. Németh Viktor a 2000-2001., Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona a 2014-2015-ös Lions-évben.
 
Győr Megyei Jogú Város Közgyűlése az Első Győri Lions Clubot 2012-ben „Pro Urbe” kitüntetésben részesítette. 
 

Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba