Charter Night-évforduló II. - Ünnepség az Esterházy Palotában

A Charter Night esten megtisztelt bennünket részvételével Hégely Péter, a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója, aki köszöntő beszéde után a klub tagjainak kiemelkedő munkáját méltatta elismerő oklevelek átadásával.
 
 
Babarczi Zsuzsanna tagfejlesztő tevékenységéért részesült kormányzói dicséretben.
 
Dr. Eisingerné Boglárka Dr. Balassa nagy szeretettel mentorálja a Győr LEO Kubot, kimagasló oktató-nevelő munkával segítve a fiatalok jótékonysági tevékenységét.
 
Juhász Ildikó a Győri Lions Alapítvány titkáraként és pénzügyi működéséért felelős lionként több mint egy évtizede szolgája a klub által létrehozott alapítványt.
 
Döncző Zoltán a Győri Lions Alapítványban hat éven át végzett odaadó, felelősségteljes tevékenységéért vehetett át elismerő oklevelet.
 
Dr. Solymosi Péter és Dr. Solymosiné Dr. Kiss Ilona folyamatos támogató tevékenységük elismeréseként részesült kormányzói dicséretben: segítik a klub adománygyűjtő, koncertszervező, képzéseket megvalósító törekvéseit, otthont adnak az Első Győri LC és a LEO Klub üléseinek.
 
Dr. Kéry Klára önkéntes szemorvosként fáradhatatlanul végzi asszisztensnőjével a látásvédelem érdekében végzett szemszűrő munkát. Ebben az évadban már kétszer kísért hátrányos helyzetű gyermekeket Budapestre. A Klauzál Lions Clubbal közös kirándulások az Operaház, illetve a Magyar Zene Háza látogatását tették lehetővé.
 
A Charter Night-ot Pusztai Antal Baross Gábor-díjas gitárművész koncertje koronázta meg.
 

Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba