Egyéves lett Csúzli, az Első Győri LC védence!

Egy vakvezető kutya igazi családtag, a szabadságot, a biztonságot jelenti látássérült gazdája számára. Kiképzése azonban több millió forintba kerül és még nagyon sokan várnak jól képzett kutyára.
A Győri Lions Alapítvány 2022-ben indított gyűjtést a Baráthegyi Vakvezető és Segítő Kutya Iskola Alapítvány számára. A kiválasztott védencünk Csúzli lett, aki klubunk céltámogatásának keretében nevelkedik és az elmúlt évben Százhalombattán tanulta a segítőtevékenységet kölyöknevelője és családja körében.
 
 
Május 21-én Csúzli első születésnapját ünnepeltük. Megtörténtek a kötelező egészségügyi szűrővizsgálatok (szemészet és ortopédia), sor került a viselkedés tesztre is, ahol Csúzli nagyon ügyesen teljesített, így júniusban már elkezdhette a tényleges kiképzést.
 
 
Hálás köszönetünk mindazoknak, akik adományaikkal segítik valóra váltani egy látássérült álmát.

Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba