Halbritterné dr. Raffai Juditra emlékezünk

Mély fájdalommal búcsúzunk klubunk első női elnökétől, Halbritterné dr. Raffai Judittól, aki férjével, Halbritter Mátyással együtt 1995-ben lett az Első Győri Lions Club tagja.
 
Több mint 10 éven keresztül klubtitkárként fogta össze a tagságot, nagyban hozzájárulva a soros elnöki Lions-év sikeréhez, a klubszellem erősítéséhez.
 
Szívvel-lélekkel segítette az elesetteket, építette a klub hazai és nemzetközi kapcsolatait, patronálta a fiatal leókat, szervezte a bálokat, kirándulásokat, adománygyűjtő akciókat.
 
Halbritterné dr. Raffai Judit klubunk és a magyarországi Lions-mozgalom ikonikus alakja volt. Inspiráló egyénisége nemcsak a múlt és a jelen Lions egységének mutatott utat, de példaképe a jövő Lions nemzedékének is.
 
Az Első Győri Lions Club tagjai
 

Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba