Megkezdődött az Első Győri LC 33. elnöki periódusa

2024. június 14-én került sor az Első Győri Lions Club ünnepélyes évzáró ülésére a Klasszis Bisztró Étteremben.
 
Az igazán mozgalmas 2023-24-es periódust Molnár János klubelnök összegezte. Feledhetetlen pillanatokra, számos sikeres rendezvényre emlékeztünk, külön kiemelve az ukrajnai menekültekért indított programot, a jótékonysági koncertet és gyűjtéseket, a Vállalkozói Estet, a Retro-partit, a hátrányos helyzetű gyermekek részére Budapestre szervezett kirándulásokat és a Charter Night-évfordulót, melyen négy új tagot avattunk.
 

Döncző Zoltán a Győri Lions Alapítvány elnöke a 2023-as évet összegezte, majd köszönetet mondott a távozó kuratóriumi és felügyelőbizottsági tagok többéves áldozatos munkájáért.
 
 
A kiemelkedő jószolgálati tevékenységet végző klubtagok elismerő plakettet vehettek át. Az elnöki munkát legnagyobb mértékben segítő klubtársnak évente odaítélt Livio Leonardelli Kupát Iván György érdemelte ki.
 
A hivatalos program zárásaként Molnár János átadta a klubelnöki láncot Dr. Havasi Bence alelnöknek, aki röviden ismertette célkitűzéseit. A 2024-2025-ös, 33. elnöki periódus hagyományos programjaink mellett kiemelten szól a megújulásról, a klubtagok közötti összetartás erősítéséről.
 
 
Valamennyi klubtársnak, partnerszervezeteinknek, követőinknek élményekkel teli nyarat, jó pihenést kívánunk!
 
Találkozunk szeptemberben!
 
„Serving a world in need.”
(Egy szükséget szenvedő világot szolgálunk.)

Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba