Online retro party-t szervezett az Első Győri LC

2021. február 27-én, szombaton sikeresen lezajlottt az Első Győri LC első online retro party-ja. A közvetítés a Hödlmayr Kft. győri telephelyéről zajlott, tagjaik közül 7 fő képviseltette magát, rajtuk kívül jelen volt 2 fő LEO tag, DJ Ernő, valamint egy segítő is.

Az estre 16 helyről – köztük Németországból, Angliából és Spanyolországból is - jelentkeztek be. Előzetesen 98 jegyet váltottak meg, ez mintegy 67 fő jelenlétét takarja, mivel többen támogatták, de nem jelentkeztek be. 19 fő ajánlott fel tombola tárgyat, ami összességében 37 különböző ajándékot jelentett. Ebből 3 a kvíz nyerteseié lett, a többit kisorsolták és a 3 fődíj azon nyomban kiszállításra is került. Az est tiszta bevétele 520.000 Ft lett.

A klub tagjai köszönik azoknak, akik támogatták, köszönik a felajánlott tombola tárgyakat és köszönik a helyszínen jelenlévők segítségét. Remélhetőleg jövőre már élőben élvezhetik a retro – partyt.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba