MONOR. Találkozások. Inspiráció. Edukáció. Összetartozás.

Szeptember 27-29. között került megrendezésre a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének éves képzése Monoron, melyen közös gondolkodással alapoztuk meg a 2024-2025-ös Lions-év céljainak elérését.

Az Első Győri Lions Clubot ketten képviseltük a találkozón. Már első nap sok új barátra tettünk szert a magyar lionok körében és szorosabbra fűzhettük kapcsolatainkat.

A klubok bemutatkozó prezentációi kiváló példákat, ötleteket adtak a klubélet felpezsdítéséhez, az aktivitások növeléséhez.

A második nap informatív plenáris ülései és szekcióképzései megalapozták az év legfontosabb célkitűzéseit: a jószolgálat erősítését, a tagmegtartást és tagfejlesztést, az egészségügyi szűrések megújítását, a nemzetközi kapcsolatok bővítését, a titkári munka hatékonyabbá tételét.

Köszönet a Kabinetnek és Házigazdáinknak a program összeállításáért, a kiváló előkészítő munkáért!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba